17 november 2015
a
A
Almost 3 months :0
Hallllo iedereen!
Ondertussen is het alweer 17 november, en dat betekent dat de vakantie dagen er aan komen. Volgende week heb ik thanksgiving vakantie, dan 2 weken school en dan 2 weken kerstvakantie! Dus ik hoop dat ik jullie de komende maanden weer veel leuke dingen kan vertellen haha!
Sorry dat ik zo laat ben, ik ben ziek, sinds zondag, was eigenlijk van plan om dit gisteravond te slapen maar ik viel om 6 uur al in slaap en werd net pas wakker, wel lekker wat slaap ingehaald haha..
Maandag naar school geweest na een lang weekend, en we konden 'uitslapen' dus dat was wel lekker. Op school niet heel veel interessante dingen meegemaakt. Na school ben ik gaan slapen want ik was alsnog wel erg moe haha. Daarna nog even FIFA gespeeld met Wyatt gegamed, heerlijk gegeten en daarna gaan slapen.
Dinsdag op school niet heel veel beleefd. Wat wel apart was was dat ik tijdens Gym een pizza heb gewonnen. Bizar toch, wordt je beloond omdat je goed ben in sport, en dan krijg je een pizza, weet nu wel waarom wij denken dat Amerikanen dik zijn haha! Ik had hem gewonnen omdat ik touwtjespringen het langste volhield hahah! zo'n 6 minuten, vond het best knap. Met surfen waren er trouwens hele mooie hoge golven, dus dat was wel leuk! Het gaat ook steeds beter met bodyboarden, al doet het zo nu en dan best wel veel pijn. Want die golven hier zijn heel krachtig of hoe je dat ook zegt haha. 's Avonds zijn we naar wat vrienden gegaan, want ja, we hadden woensdag vrij! Eerst haalde Nate mij op terwijl Wyatt aan het werk was, toen ben ik met Nate naar een feest geweest, en daarna ging ik met Wyatt naar een ander feest. Daarna zijn we met z'n alle naar het strand gegaan en hadden we een bonfire, een soort van legaal strandvuur, want je hebt hier van die plaatsen op het strand waar je een vuurtje mag maken haha!
Woensdagochtend vroeg op, want ja we gingen weer go-karten haha! dus rond 8 uur gingen we rijden, we gingen met 2 auto's want presley nam ook nog iemand mee, en we hadden veel dingen mee dus we paste niet allemaal in 1 auto, en dus gingen ik en Wyatt met zijn auto. Was ongeveer een uurtje rijden. Toen we aankwamen was het een stuk drukker dan waar de vorige keer waren, want ja de vorige keer waren we helemaal alleen op de baan. Nu was het wel even anders dus reed het ook anders! Maar het was wel weer heel vet, ik reed de rondjes met een constante snelheid wat heel knap is, ik ging dit keer geen 1 x de mist in, het is namelijk best moeilijk hoor om zo'n ding te racen. Als je ook maar iets te hard door de bocht gaat ga slip je meteen onderuit. Maar het is zeker wel heel vet! Ik reed mijn rondjes steeds rond de 1:01:00 wat een redelijke tijd is, Wyatt reed ze in 0:58:00. Hij had bijna een record gezet! Na het karten, rond een uur of 1 gingen ik en Wyatt naar Yucaipa, want daar had Wyatt vrienden wonen. Dat plaatsje was echt in de middle of no where, maar ja was wel gezellig! Dus even daar gechilled, daarna terug gegaan naar huis. Was toch nog een ritje van 2 uur vanaf daar. Daarna heb ik wat huiswerk gedaan, Wyatt moest werken, daarna. Nog even in de jacuzzi gesprongen daarna gedoucht en toen gaan slapen!
Donderdag weer heerlijk gebodyboard in de ochtend, echt wel heel vet dat hoor! Het wordt alleen wel steeds kouder! Daarna tot 12:12 op school, wat een vervelend leven haha. Daarna ging ik voetbaltrainen met het schoolvoetbal team! Ik kwam door Wyatt in contact met de coach en die vroeg of ik mee wilde trainen. Dus ik zei ja. natuurlijk haha. Wel zijn de trainingen hier even anders dan in Nederland hoor. Heeeel veel fitness en bijna geen spel. Maar ja ik deed mee. En ik mocht vrijdag weer terug komen! Volgens mij kan ik het niveau wel aan alleen zijn ze hier echt heeeeeeeeeeeel erg competitive, ze willen alles winnen. Niet allen dit seizoen maar voor altijd. En omdat ze weten dat ik hier maar een jaar ben kan het zo zijn dat ze de spot aan iemand anders geven die hier wel langer blijft. Zodat ze hem kunnen trainen. Het draait hier alleen maar om het winnen, echt niet normaal. Na de training was het een soort van eerste jaars hel week. Dus alle eerste jaars in het team moesten hotdogs voor ons maken, niet verkeerd haha. Daarna ben ik thuis gaan douchen, wat gegeten en gaan slapen want ik was kapot!..
Vrijdag had ik wel een heel makkelijk dagje, maar wel zwaar. Eerst surfen, daarna fotografie, daarna had ik gym en daarna voetbal.. Met gym moesten we een conditie test doen. Ik had een 10 gehaald maar was wel kapot. Daarna met voetbal ook weer een conditie test, ook gehaald maar ik was helemaal gesloopt. Gelukkig ging de training wel goed. Ik werd weer gevraagd om terug te komen op maandag. Na de training even gaan slapen haha. Daarna ben ik met Robert uiteten gegaan, bij een heel vet restaurant. Ze kookte recht voor je, en ze maakte er een hele show van! Eieren hooghouden met een spatel, in hun muts gooien. een berg maken van uien, volgooien met olie, in de fik zetten zodat het een soort van vulkaan was. Wel vvet om te zien! En daarna naar Alex gegaan, daar even gechilled, toen met Wyatt Alex en Jessica naar het strand gegaan. Daar gechilled met wat meer vrienden daar afgesproken en ja niet heel veel bijzonders gedaan. Daarna hebben ik en Wyatt nog even eten gehaald, en daarna nog even gegamed en rond 3 gaan slapen.
Zaterdagochtend eerst even ontbeten. Daarna zijn ik en Wyatt naar Lauren en Jaclyn gegaan in Newport Beach, heel mooi daar. Even met hun wat gegeten. Daarna nog rond gelopen over de stranden. Lekker gezwommen in de zee. Stadje in gelopen. Daarna zijn we naar een ander winkelcentrum gegaan. Daar nog even met wat vrienden afgesproken. Daarna kwamen Alex en Jessica, die gingen met ons mee naar huis eerst even wat gegeten. Daarna in de jacuzzi want het was ijskoud buiten. En daarna gaan slapen!
Zondag hadden we een heel lui dagje, ik voelde me niet zo lekker, had wat huiswerk dat moest worden gedaan. We zijn wel in de ochtend naar IHOP gegaan, International House Of Pancakes, wat is dat lekker haha. Heerlijke pannekoeken wafels, wentelteefjes :). Daarna dus niet veel meer gedaan dan slapen, huiswerk en gegamed.
Sorry dat deze blog zo laat was. Ik voel me nog steeds niet helemaal lekker maar komt wel goed. Hoop dat jullie hem even goed leuk vonden!
Bye bye!
Tags: High school , America, USA, Californie